Så det der sker er... Om fælles sengekammerater og brun mad

10 x forslag til nytårsdesserten

10 x forslag til nytårsdesserten

Glædelig jul venner, måske en anelse forsinket. Men bedre sent end aldrig, ikke? Det var egentlig min intention at tjekke ind inden jul, men jeg var beskæftiget og kunne også tydeligt se på mine besøgstal at det heller ikke var bloglæsning, i brugte mest tid på. Jeg havde alligevel heller ikke noget fornuftigt at sige 😉 Har i haft en dejlig jul?

Vi havde en rigtig hyggelig juleaften, min yngste bror holdte juleaften for hele familien. Vi var 10 voksne, hvilket er dobbelt så mange som vi har været de sidste par år. Han havde et kæmpe juletræ, der var mange gaver. Maden smagte dejligt. Min kusine havde selv lavet et julespil. Jeg var lidt skeptisk inden vi gik i gang. Man skulle både mime og tegne – ikke just mine spidskompetencer. Men til min egen overraskelse var jeg skide god. *klapper mig selv på skulderen*.

Vi dansede om juletræet for første gang i mange år. Det holder nu aldrig op med at være underligt at 10 voksne mennesker danser hånd i hånd, rundt om et dødt træ og synger for det. Virkelig sær tradition, men selvom vi var dårlige til det, så var det sjovt. Pakkelegen stak helt af, det er altså en alvorlig sag. Sjældent har man set voksne mennesker gå så meget amok, som under pakkeleg. Min far snød som altid, hvilket var en stor del af grunden til balladen 😉 Han gik i øvrigt også ind og tog en lur da klokken var 19. Skøre mand.

Da den 24 netop var blevet til den 25, låste jeg mig ind i mit eget hjem igen. Rimelig mæt, træt og ret tæt på at blive forvandlet til et græskar.

De sidste par dage har stort set været spenderet på langs. Den 25 var jeg sammen med søde damer om aftenen, og i går blev det kun til en gåtur rundt om Damhussøen med en veninde. Dovenskaben længe leve!

Nå, men nu hvor julen er et overstået kapitel, så er det på tide at tænke på nytår. Og nytårsdesserten ikke mindst. Når jeg har gæster, gider jeg ikke at bruge en masse tid i køkkenet. Jeg har jo inviteret for at være sammen med dem. Jeg foretrækker derfor mad og desserter hvor stort set alt kan forberede i forvejen. Så er der ingen stress, og især nytårsaften er der en overhængende fare for at blive halvsnaldret inden desserten kommer på bordet – så er det altså rart at den stort set er klar.

Jeg har derfor fundet nogle nemme og lette sager frem, hvor langt det meste kan forberedes på forhånd

Her kommer mine 10 bud på en nem nytårsdessert

 

Hvad skal der på dit nytårsbord?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så det der sker er... Om fælles sengekammerater og brun mad