Stegt flæsk med persillesovs - den helt klassiske

3 x uimodståelige karamelfristelser til din weekend

3x-karamelDet er fredag, solen skinner (sporadisk i det mindste) og weekenden venter lige for døren. Det kræver en fest! En spiselig fest, naturligvis. Og da der er få ting (spiselige ting) i verden jeg er mere vild med end karamel, virker det oplagt at det er karamel der er temaet for weekendens fristelser. I min verden, bliver alt bare lige en anelse bedre med et skud karamel – eller endnu bedre – saltkaramel. Det smager jo helt forrygende. Både min mor og mine brødre er helt på samme hold, karamel i alt. Tak. Jeg ved ikke om det er en familiesvaghed, eller mest bare vidner om karamels fortræffeligheder – jeg tror mest på det sidste. Om jeg begriber mennesker der ikke bryder sig om karamel. Vil de ikke livet? Det er næsten det samme som at sige at man ikke kan lide hundehvalpe. Ej. Dén slags negativitet har ingen brug for i sit liv 😉

Faktisk er jeg så glad for karamel at jeg for en håndfuld år tilbage, kraftigt overvejede at starte en karamelforretning. Det er altså ikke for sjov!

Nu har jeg måske alligevel nok opbrugt taletiden for karamel. Hvis der er en kvote for den slags altså.

Om jeg har opbrugt kvoten eller ej, så findes opskrifterne i hvert fald her

 

3 x uimodståelige karamelfristelser til din weekend (eller alle andre dage)

 

Jeg har en virkelig herlig weekend i sigte. I aften skal jeg hjem til yndlings Maria til dejlig mad, hvalpenusseri og lur mig om der ikke også kommer til at være crémant involveret. Jeg ville kende os dårligt, hvis det ikke er tilfældet.

I morgen skal jeg ud og spise, og ind og se showet City singler med en sød veninde, som gav mig billetter til showet i fødselsdagsgave for nogle måneder tilbage. Jeg er vildt spændt på at se hvad det er for noget.

Og så pønser jeg i øvrigt på at bikse en omgang ekstra snaskede kanelsnegle sammen og glemme alt om at det er min rengøringsweekend

Kan du have en pragtfuld weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt flæsk med persillesovs - den helt klassiske