Glutenfri vafler med kastanjemel

5 hurtige til mig (og til jer)

img_8168Hej venner,

Så skal jeg lige love for at det blev august og dermed også årets sidste sommermåned, selvom man nemt kan blive i tvivl om, hvorvidt det egentlig bare har været en virkelig lang oktober de seneste måneder. Men kalenderen siger nej, og den må vi jo så stole på, og håbe at solen titter bare en anelse mere frem den næste tid.

Jeg har været i sløvhedsmode den seneste måneds tid, det var egentlig intentionen at jeg ville opdatere herinde nogenlunde som vanligt, men altså, det er tydeligvis ikke sket. Til gengæld er der vist sket så meget andet, og det har også været tydeligt at se på læsertallene, at i derude også har lavet alt andet end at læse blogs. Det er ganske fornuftigt, det er bestemt heller ikke dér jeg har brugt min tid – selvom jeg nærmest allerede har glemt hvad jeg egentlig har brugt den på. Haha.

Jeg tænker at det kunne være hyggeligt med en lille update på livet, bare sådan lidt overordnet. Jeg synes selv at det er så hyggeligt når andre deler lidt mere, og jeg ville blive ekstra glad, hvis i også har lyst til at komme med en lille update på jeres liv i kommentarfeltet.

Her kommer 5 hurtige (til mig selv, og til jer måske?)

Såeh, Sabrina – du har været rimelig sløv på blogfronten på det seneste, hvordan står det til med livet? Det står faktisk helt ok til med livet – shit hvor er det rart at kunne sige til en forandring. Jeg har det bedre end jeg har haft det i umindelige tider, der er faldet nogle ting på plads i hovedet, der er kommet en nyfunden glæde, energi og optimisme. Fåååk, hvor er det rart. Jeg er ikke helt i mål endnu, men det hjælper gevaldigt på det. Yay!

Men altså, hvad med jobsituationen? Er der noget nyt med den? Jaaaaa, ENDELIG er der nyt på den front. Jeg har fået job i en institution her i Valby, hvor jeg skal lave mad til en ordentlig flok børn 25 timer om ugen fra den 14/8. Det var måske ikke lige det jeg havde regnet med at skulle lave da jeg blev færdiguddannet, men på nuværende tidspunkt giver det rigtig god mening. At det kun er 25 timer, giver mig samtidig mulighed for at fortsætte med at lave freelancearbejde og holde gang i bloggen. Det bliver skide godt, og som bonus kan jeg gå på arbejde på 15 min.

Når du nu tydeligvis ikke har blogget, hvad har du så lavet? Jow jow, godt spørgsmål. Jeg har hængt ud med søde veninder, familie, drukket crémant og cocktails i lange baner, spist god mad, haft sex og bare generelt hygget mig. Det har nu været rart.

Nu hvor du snart skal starte på arbejde (efter 1000 år), hvad skal du så bruge den sidste tid til? Tjo, jeg skal nyde min sidste “frihed”, forberede ting til bloggen, have lavet en freelance opgave færdig, til Robbie Williams på mandag – wuuup. Se veninder, drikke en enkelt eller to, nyde at kunne ligge i min seng længe om morgenen, forhåbentlig have noget mere sex og så skal jeg begynde at overveje blogdesign og indhold, jeg flytter nemlig fra Bloggers delight ved udgangen af denne måned. Jeg er så spændt på at se hvordan det hele kommer til at spænde an. Jeg planlægger nemlig nogle rimelig store ændringer. Jeg håber at i stadig har lyst til at følge med.

Ok, det er jo meget fint altsammen, men altså, hvornår kommer der mad herind igen? Godt at i spørger! Det gør der i morgen, måske menuen skal stå på vandmelonssalat, eller æbleskiver med ost og bacon? 😀

 

Det var lige en lille update herfra, jeg håber at i har lyst til at dele lidt fra jeres liv <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri vafler med kastanjemel