10 x forslag til nytårsdesserten

Året der gik og de bedste nytårsforsæt nogensinde

img_6964

God formiddag fine mennesker.

Så blev det årets sidste dag, og hvilket år det har været. Hvis man har fulgt med her på kanalen i lidt tid, kommer det nok ikke som nogen overraskelse at 2016 ikke ligefrem har været et fantastisk år for mig. Det har været fyldt med udfordringer, ondt i sjælen, fortvivlelse, usikkerhed og en følelse af at være fortabt. Men intet er så bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. 2016 og har også været et år med kæmpe udvikling og gode og nødvendige indsigter. Året hvor jeg for første gang i mange mange år, tog et menneske (af hankøn) ind, gav en masse af mig selv, og fik sat ord på nogle af de ting jeg ellers har svært ved. Jeg var sårbar og fortalte hvis jeg blev ked af det. Jeg mindes ikke at ét menneske, nogensinde har påvirket mig meget som han gjorde. Det slog bunden ud af mig da det sluttede, langt mere end jeg havde troet. Men med det kom netop de gode indsigter, og heldigvis bliver den slags jo ikke ved med at gøre ondt for evigt, og det kunne ikke havde været anderledes.

Jeg har mødt en del nye og virkelig gode mennesker, og kom i gang med Twitter, der hurtigt viste sig at være én af de bedste beslutninger jeg har taget. Jeg har aldrig oplevet så fint et netværk, hvor folk støtter op om hinanden, deler de mest private detaljer af deres liv, lufter usikkerheder og succeser, deler tips til alt fra madlavning, til jobsøgning og deler ud af alt hvad de har at give af. Der er plads til alle og til at grine, græde, råbe pik og søge job, og der er en betænksomhed som jeg nok aldrig har oplevet på dén måde før. Det er det fineste at opleve, hvordan relativt fremmede mennesker griber hinanden, hvad end grunden til faldet er. Det har rørt mig helt utroligt meget, at se hvor mange gode mennesker der findes.

Jeg har været hele danmark rundt, og har oplevet en masse på dén front. På 6 måneder har jeg ca sovet lige så meget på hotel, som i min egen seng. Jeg har endelig fået besøgt Paris igen, og var mere forelsket end nogensinde. Jeg besøgte Litauen for første gang med min bedste veninde, som også var første gang at vi var på en rigtig rejse sammen.

Det var også året hvor jeg viste mig halvnøgen på sociale medier, og i det hele taget udfordrede mig selv og kom (endnu) mere ud af min comfortzone og opsøgte nye venskaber.

Der har været masser af cremant og cava i mit liv i år, med de sødeste fineste damer som altid står klar med åbne arme, når det hele brænder på, og som aldrig beklager sig over at jeg piver nu igen.

Min familie er søde og heldigvis sunde og raske. Når man hører hvor svært det er i mange andre familier, bliver jeg ekstra taknemmelig for at vi på trods af alle vores særheder, er glade for hinanden og at alle har det nogenlunde godt.

Der har været søde mænd, som på hver deres måde har fået mig nogenlunde helskindet igennem året. De har hørt på mit piveri, interesseret sig for mig, og bare været der når jeg har haft behov for dem. Det har været virkelig rart.

Det er også det år jeg har haft mest sex i det seneste årti – dog ikke sammenlagt 😉 Det var vist også på tide at få rettet lidt op på dén front. Der har tilmed været en virkelig sød mand, som mindede mig om hvordan relationer skal være og føles. Hvor stærk en tiltrækning til et andet menneske kan være, og hvor dumt det er at lade sig nøjes med mindre.

Mænd er nu en god opfindelse, og kan være de fineste mennesker, og selvom jeg er halv sur på flere af dem lige nu, så er jeg glad og taknemmelig for at de har været der.

Jeg er virkelig spændt på hvad det nye år bringer, forhåbentlig en masse gode ting. Det kunne jeg godt bruge, men heldigvis har dette år også budt på gode ting, imellem alt det svære.

Tidligere har jeg været en af de typer med meget ambitiøse nytårsforsæt, som stort set hvert år har haft noget med at smide overflødige kilo og dén slags. I år har jeg grebet det lidt anderledes an og har fundet på de bedste (synes jeg) nytårsforsæt nogensinde. Jeg glæder mig allerede til at tage hul på dem.

Så her kommer de, mine nytårsforsætter for 2017

 • Mere fest med gode mennesker, små som store. Privatfester må tilbage
 • Mere glæde over både små og store ting. Jeg håber at 2017 bliver året hvor glædesfølelsen i maven indfinder sig igen
 • Flere oplevelser, rejser, koncerter, udforskning af København og andre steder. Dét vil jeg gerne havde mere af
 • Mere sex – selvom jeg ikke ligefrem klager på dén front, er der altid plads til forbedring. Mere sex til folket
 • Flere grin af den tårefremkaldende, ondt i maven, helt hysteriske slags. Det er noget af det bedste i verden – og så er det gratis
 • Mere glimmer og palietter, læbestift og alt andet der sætter farve på tilværelsen
 • Mere kærlighed både til mig selv og til andre. Mere sårbarhed og ærlighed.

 

Hvis du også har gjort dig tanker for det nye år, vil jeg elske at du deler dem i kommentarfeltet. Måske der er noget jeg har glemt?

Hvis du er nået helt til vejs ende. Så tak. TAK for at følge med. Det betyder mere end du aner. Til sidst er der vist kun tilbage at sige GODT NYTÅR. Må det blive et godt og lykkebringende et af slagsen, fyldt med kærlighed og gode stunder.

Kærlig hilsen 

Sabrina

   

2 kommentarer

 • Charlotte

  Kære skønne ‘kone’🌺
  Hatten af for et fantastisk nytårsskriv, ikke nok med at du er fantastisk i et køkken, så har du virkelig en skøn måde at skrive på👍
  Jeg elsker dine nytårsforsæts og mener vi alle bør satse alt ind på dem🍾🎇🎁🎉
  Selv er jeg endelig kommet i gang med skønne salater, fået lidt mere rygrad til at sige nej til de førhen uundværlig aftensnacks og kommet i gang med at leve efter princippet: lidt men godt. Dette gælder især økologi, danskhed, lækre cremer men især også mere luksus indenbords. Kvalitet fremfor kvantitet❤
  Sygdom…. skønt I er sunde og gid det vil fortsætte resten af livet for din familie og dig selv👍
  Selv er vi i familien ramt af flere slags kræft, prostata, rygrad, øje, ja de mest pudsigste steder men lige ondt og uretfærdigt er det.
  Jeg selv er netop blevet clearet for knoglemarvskræft og det har sgu ærligt talt været en turbulent og forvirret tid med VIRKELIG mange intense undersøgelser på få uger. Det fremkaldte triste tanker om fremtiden og mine børn og deres fremtid. Men heldigvis gode nyheder for nu, som skal fejres i aften med nær familie og venner og så skyder jeg tanken om de samme undersøgelser og tanker om 6 mdr fra mig, for en tid.
  Vi skal huske at lykke ikke er en destination, men en følelse vi skal føle mest muligt🌺🎉
  Kærlige hilsner og godt nytår
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Tusind tak for din fine fine besked Charlotte. Den er jeg så glad for.
   Sejt at kvalitet er blevet vigtigere. Det er en god ting at komme frem til, både i forhold til forbrug og de mennesker man omgiver sig med.
   Jeg er så ked af at høre om alt den sygdom i kæmper med, men er samtidig helt vildt glad for du ikke har fået kræft. Det må være noget af det mest skræmmende at få at vide – ikke mindst når man har små børn.

   Jeg håber at du får fejret alt det du orker, for det er i sandhed en god nyhed.

   Alt det bedste til dig og din familie og igen, tusind tak for din besked <3

   kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 x forslag til nytårsdesserten