Året der gik og de bedste nytårsforsæt nogensinde

Det spiste jeg for et år siden og godt nytår

Det spiste jeg i januar sidste år

God formiddag derude og godt nytår, ikke mindst. Det er 2 januar, solen skinner og vi har taget hul på et sprit nyt år.

Er i mon kommet godt ind i det nye år?

Jeg havde en rigtig dejlig aften, med nogle af de bedste damer jeg kender. Der blev sunget og danset og drukket rigtig mange bobler – ooog måske et par G&T’s. Jeg var dog ædru nok til at gå hjem fra Vanløse. Det var faktisk meget rart med sådan en gåtur. Jeg fik skrevet et par halvsentimentale nytårsbeskeder, til nogle af de mennesker der har gjort en forskel. Det er der også noget rart over, at få fortalt folk at de betyder noget og gør det godt. Det var herligt.

I går vågnede jeg op i lidt underligt humør, og det fortsatte ind til jeg hen på eftermiddagen besluttede mig for at gå en tur rundt om Damhussøen. Det hjælper altid lidt med frisk luft og ilt til hjernen. Man tænker så godt på sådan en gåtur. Jeg spiste sushirester til morgenmad, som jeg havde været så snedig at tage med hjem. Efterfulgt af chips og dip, og til aftensmad spiste jeg nachos med en hel pose ost på.

I dag er jeg startet dagen med verdens grønneste greenie – den er virkelig ulækker. Jeg skal vist lige gøre mig lidt mere umage næste gang. Jeg plejer ellers godt at kunne lide den meget grønne smag, men må endnu engang erkende at der er stor forskel på juice og smoothie/greenie. Man skal arbejde langt mere med smagen for at opnå et godt resultat i en greenie. Adr…

Det er altid lidt specielt, dét at tage hul på et nyt år. Jeg har ingen anelse om hvad året bringer, men forhåbentlig noget godt. Øverst på ønskesedlen er naturligvis et arbejde – hvis det tilmed er ét jeg finder interessant, så er der nærmest ikke ord for hvor glad det vil gøre mig. Bortset fra det håber jeg at det byder på oceaner af gode stunder med søde mennesker, kærlighed og naturligvis at alle omkring mig er glade og raske. Og så har jeg jo mine nytårsforsæt jeg skal have gang i, dét glæder jeg mig til.

Jeg har kigget tilbage på hvad jeg spiste sidste år i januar, det var ret så gode sager. Flere af tingene kunne godt komme på middagsbordet meget snart igen. Og mmmm fastelavnsboller – det er ved at være dén tid igen. Yay!

Opskrifterne her er dem der var mest populære i januar sidste år, men det kan jeg egentlig godt forstå.

Hvad er dine planer/ønsker/drømme for det kommende år? Både på madfronten og med alt det andet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik og de bedste nytårsforsæt nogensinde