Kyllinge salat med jordbær

Juni i mad

Juni i madGod formiddag venner, vi er allerede næsten en uge inde i juli. Det er alligevel vildt nok. Der gik Roskilde og rekreation i den for mit vedkommende, og pludselig var der gået over en uge siden sidst. Indtil videre imponerer den danske sommer ikke overvældende, nøj hvor jeg håber at det ændrer sig. Ellers bliver det en laaaang vinter. Heldigvis er nogle af de gode ting fra sommeren stadig til stede, selvom vejret svigter, og opfører sig som en hormonramt teenager – nemlig alle de fantastiske råvarer vi har adgang til på denne årstid. Hold nu op hvor er det fantastisk at man kan vælte sig i jordbær, ærter, helt nye rodfrugter, majskolber og alle de andre gode sager – uden at skulle have dem importeret langvejs fra. Jeg bruger i denne tid alle mine penge på tomater (især), jordbær, ærter og muligvis også alkohol, det gælder dog ikke helt, for det sker jo også resten af året 😉

Jeg tror snart at jeg er ude i et decideret misbrug af tomater, jeg slæber den ene pakke med hjem efter den anden, og finder jeg dem til en god pris, køber jeg gerne tre på en gang. ‘Hej, jeg hedder Sabrina – og jeg er tomatafhængig’ Der er heldigvis værre ting man kan være afhængig af.

Juni måned har været rimelig produktiv på opskriftsfronten, hele 18 styks er det blevet til. Ret gode sager, hvis jeg altså selv skal sige det.

Hvad har der mon været på dit spisebord?

Her kommer en oversigt over månedens opskrifter. Jeg har brug for flere majskolber asap!

Juni i mad

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllinge salat med jordbær