Saganaki - stegt ost

De bedste glutenfri løgringe

Løgringe Jeg har en lidt dum dag i dag. Sådan en dag hvor jeg er træt af at være mig, er mega klodset og bare sådan generelt lidt ved siden af. Dén slags dage er aldrig særlig fede – slet ikke når man også får smadret nogle af sine ting, fordi nogen har stablet sit rod i køkkenet så meget, at det til sidst væltede. Bang og så var der porcelæn i tusind stykker ud over alt. Så bliver man helt ærligt lidt træt af sig selv.

Til gengæld har jeg været til træning og fået lavet et par gode sager i køkkenet. Blandt andet de bedste glutenfri løgringe. For efterhånden nogle uger siden, var Maria og jeg på Lo-jo Social, og de havde simpelthen sådan nogle gode løgringe. Jeg tror faktisk, at det var vores begges favorit, af alle de virkelig mange ting vi smagte. Vi taler seriøst gode. Super sprøde, fedtede og bare helt perfekte. Og de var tilmed både veganske og glutenfri, hvilket normale løgringe ikke er. Jeg har tænkt på dem lige siden.

Løgringe I dag skulle det altså være, det virker på en eller anden måde også passende på en søndag, på trods af at jeg ikke har skyggen af tømmermænd. Første forsøg blev virkelig ikke nogen succes. Overhovedet faktisk. De blev hverken ordentligt sprøde, pæne eller smagte ret godt. Jeg var et lille øjeblik fra at opgive, men gav det et skud mere, og SÅ var der bingo.

LøgringeAnden omgang blev virkelig sprøde, smagte fantastisk og var faktisk bare lige som de skulle være. Wup!

Og nu deler jeg naturligvis opskriften med jer. Hvis du er ligeglad med om de er glutenfri, kan du skifte majsmelet ud med almindeligt mel, men man kan bruge det majsmel til ret mange gode sager. F.eks de hjemmelavede nachos eller de nemme mexicanske tacos, så jeg er sikker på at du bliver glad for en pose majsmel.

Print Recipe
De bedste glutenfri løgringe
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pil løgene og skær dem i skiver af ca 1 cm, pil forsigtigt ringene fra hinanden
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt vand til du får en meget tyk dej. Den skal være en anelse flydende men stadig meget tyk.
  3. Varm olien op i en lille gryde til ca 175 grader
  4. Dyp løgringene i dejen, så de er helt dækkede
  5. Friter løgringene et par stykker af gangen til de er gyldne og sprøde
  6. Lad de færdige løgringe dryppe af på fedtsugende papir
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saganaki - stegt ost