Risottokugler med mozzarella og basilikumsmayo

Græsk salat

Græsk salat Godmorgen venner. Har i haft en god weekend? Og er nogenlunde klar til mandag? Den er straks værre, hva’?

Jeg synes at vi skal lægge blødt ud i dag, være søde ved os selv og starte ugen med en fremragende kendt klassiker, nemlig Græsk salat. Så simpelt, men åhh så godt. Bare synet får i hvert fald mig til at drømme om varmere himmelstrøg, turkist vand og en iskold Mythos øl til den saftige og smagsfulde salat. Dét kunne altså ikke være helt tosset at starte ugen på dén måde. Mindre kan heldigvis også gøre det og græsk mad, kan give en flig af fornemmelsen af pool og strandhæng og kolde øl og sol-lune salater i lange baner.

Græsk salat Det er jo noget af det nemmeste at lave sådan en salat, og du skal ikke bruge mange ingredienser. Helt perfekt mandagsmad, hvis du spørger mig.

Græsk salatJeg har i stedet for almindelige rå rødløg, brugte de gode syltede rødløg, det er lækkert og tilfører lidt ekstra syre og sødme til salaten, men rå kan også snildt gøre tricket.

Osten er den virkelig lækre og cremede salatost fra Taverna, jeg er helt pjattet med den. Egentlig bruger man jo feta, men jeg foretrækker salatost. Du bruger bare det du synes smager bedst. Dét betyder heldigvis ikke så meget.

Print Recipe
Græsk salat
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skær agurk og løg i skiver, halver tomaterne og skær peberfrugt i strimler. Bland det hele sammen i en skål, vend med noget af dressingen og pynt med oliven. Læg et godt stykke ost på toppen og drys med tørret oregano
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risottokugler med mozzarella og basilikumsmayo