Juni i mad

Grillet squash med pinjekerner og citron

Grillet squash med pinjekerner og citronGod formiddag venner. Så skal jeg ellers lige love for at der er gået sommerferie i den, sjovt så tydeligt det er, selvom det jo også er meget naturligt. Jeg kan også mærke hvordan jeg selv er noget mindre produktiv, på trods af at jeg har en rimelig åben kalender. Det er lidt sjovt som jeg i hvert fald, bliver mindre produktiv, hvis jeg ikke har ret meget jeg skal nå. Så er det ligesom om at det er ligegyldigt og tingene bliver gjort i dag, eller i næste uge.

Oh well, det er juli og det er tilladt at være lidt i feriemode, selvom der ingen ferieplaner er i horisonten. Jeg går og fantaserer heftigt om at trække stikket i et par dage og tage et rart sted hen, om det er et sommerhus i Danmark, eller om det er et par dage i en europæisk storby, er nærmest underordnet. Jeg drømmer både om solotur og en tur med selskab, ingen af dele virker dog særlig realistisk. Men man har jo lov at drømme, ikke? Og måske der pludselig dukkede en pose penge op, eller en sugardaddy – dén slags sker jo ofte 😉

Grillet squash med pinjekerner og citronSelvom jeg er lidt i sommerferiemode, så bliver der stadig lavet en smule mad, af den virkelig simple hurtige slags. Det er ikke i julimåned man bruger oceaner af tid i køkkenet, ikke her på matriklen i hvert fald. Men mad skal der jo til.

Den anden dag blev det til denne super simple sag, grillet squash med pinjekerner og citron. Det smagte skønt og kan bruges både som tilbehør til grillmaden måske, eller som soloret, hvis det bare skal være en lille let anretning.Grillet squash med pinjekerner og citron  Jeg spiser efterhånden virkelig meget squash, sjovt som det kan ændre sig. For bare få år siden syntes jeg at det var den mest kedelige grøntsag i verden, dét har heldigvis ændret sig.

Print Recipe
Grillet squash med pinjekerner og citron
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Steg squashskiverne i olie på en grillpande eller på grillen til de har taget farve på begge sider. Drys med salt og peber
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande
  3. Anret squashskiverne på et fad og pres citronsaften udover. Pynt med hakket persille, smuldret ost og pinjekerner
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni i mad