Langtidshævet surdejspizza med 4 slags ost

Hjemmelavet pizzasauce på 5 min

Hjemmelavet pizzasauceGlædelig mandag, pinsedag, fars dag og lillebrors fødselsdag. Det er en begivenhedsrig mandag. Jeg har sovet virkelig dårligt, men fik alligevel bevæget mit legeme til træning til morgen. Jeg var ikke nær så flittig som jeg kunne have været. Til gengæld så jeg en kvinde med matchende neongule sko, trøje og hårbånd. Dét må også tælle for noget. Nu sidder jeg i min seng og drikker min greenie – med spinatklumper i. Det gør det altså en anelse mindre sjovt, kan jeg afsløre.

Jeg skal gøre rent om lidt. Yay hvor jeg glæder mig. Er du overbevist? Det er ok, jeg er heller ikke… Det bliver altså aldrig min favoritbeskæftigelse. Til gengæld skal jeg i biffen i aften og se den nye Wonder woman, se dét glæder jeg mig til!

Hjemmelavet pizzasauce  Men inden at jeg ikke kan trække rengøringen længere, og jeg er løbet tør for overspringshandlinger, så vil jeg lige dele opskriften på en virkelig nem pizzasauce som jeg lavede i går. Den smager fremragende og så tager den ikke mere end et øjeblik at bikse sammen. Bare en tur i blenderen og wupti, så er der tomatsauce.

Når man gør sig den ulejlighed selv at lave sin pizzabund, så er det næsten fjollet ikke at lave hjemmelavet pizzasauce, ikke? Især når det er så nemt.

Hjemmelavet pizzasaucePortionen rækker til 3-4 pizzaer, skal du ikke spise så mange på én gang, så kan du snildt fryse resten ned i mindre portioner. Det har jeg også gjort. Så er der ekstra nem tomatsauce til en anden god gang.

Jeg brugte min hjemmelavede tomatsauce til pizzaen fra i går, den kan helt bestemt anbefales og ellers kan saucen jo også bruges som pastasauce, eller suppe for den sags skyld.

Print Recipe
Hjemmelavet pizzasauce på 5 min
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kom det hele i en blender og blend til saucen er glat. Smag til
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidshævet surdejspizza med 4 slags ost