April i mad

Hurtig og billig hverdagspasta med tomater

Hurtig og billig hverdagspasta med tomater Glædelig 1. maj venner. Solen skinner, det blæser og er egentlig ret koldt – men hey – solen skinner. Og nogle drikker sig fulde i fælledparken. Det er ved at være en del år siden at det har været mig.

I dag skal vi have spaghetti, det er altid en vinder. Egentlig var det ikke intentionen at den skulle på bloggen. Jeg var bare sulten til frokost og havde ikke handlet, så jeg måtte improvisere med hvad jeg lige havde på lager. Men tænkte at der måske var nogen som kunne bruge lidt inspiration, til billig og hurtig hverdagsmad. Det er trods alt en gevaldig opgradering fra pasta med ketchup.

Retten her – eller hvad vi nu skal kalde det – er egentlig en variation at noget jeg lavede en del dengang jeg flyttede til Irland første gang. Jeg boede på hostel og skulle derfor dele køkken og køleskab med en masse andre. Det var for dyrt at leve af take away, så jeg måtte finde på noget der ikke krævede for meget udstyr, eller ingredienser der skulle på køl, og dermed risikere at få stjålet.

Hurtig og billig hverdagspasta med tomaterPasta, hvidløg, chili og olivenolie blev min redning, og nogle tomater når det skulle være ekstra sjovt. Det er virkelig hurtig og billig mad og det smager virkelig godt – på trods af de få ingredienser. Jeg har her givet det en omgang revet ost og noget persille, det gør det lige nummeret sjovere. Denne udgave er vegetarisk, men man kan nemt tilsætte noget stegt bacon, kylling eller hvad man lige lyster/har på lager. Så bliver retten både mere mættende og bedre sammensat. Flere grøntsager vil heller ikke være nogen dårlig ting.

Print Recipe
Hurtig og billig hverdagspasta med tomater
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Instruktioner
  1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken
  2. Varm olivenolie op i en pande og svits hvidløgene heri til de er let gyldne
  3. Halver tomaterne og kom dem på panden til hvidløgene til de falder let sammen, krydr med salt, peber og chiliflager
  4. Hæld vandet fra spaghettien og hæld spaghettien op på panden til tomater og hvidløg. Vend det godt rundt
  5. Vend gerne en god smørklat i eller giv det et godt dryp olivenolie. Server med revet ost og hakket persille
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April i mad