Rabarbercrumble med marcipan og kardemomme

Laksesalat med kapers og rødløg

Laksesalat med kapers og rødløg Yay hvor solen skinner fint. Hvor er det fantastisk.

Jeg havde den herligste tur til Fejø i går, hvor vejret også var helt vidunderligt. Tænk hvis det bliver sommer nu, sådan for alvor. Man tør ikke rigtig tro på det, ikke efter det forår vi har haft. Men lige nu tager jeg i hvert fald alt hvad jeg kan få på solkontoen.

Jeg startede dagen med at lette min mås til træning, jeg har nemlig meldt mig ind i fitness igen. Denne gang tog det kun en uges tid fra indmeldelse, til at jeg rent faktisk fik hentet mit medlemskort. Det skal nok blive godt. Vi tror på det, ik’?

Inden længe vil jeg tage til Østerbro og mødes med sødeste Nada til en spadsertur (formentlig med is) og afslutte med rosésmagning ved langelinie. Jeg kan ærlig talt ikke komme på meget bedre ting at bruge en solskinsdag på. Så må rengøringen vente og jeg må ignorere at jeg intet sommertøj har. Hvorfor finder man altid først ud af det på årets første sommerdag?

Laksesalat med kapers og rødløg Men inden jeg drager mod byen. Det lyder næsten som om at jeg bor på landet, og ikke lige på grænsen til det “rigtige” København haha. Så vil jeg lige dele en ultra nem, men heldigvis virkelig lækker opskrift på laksesalat. Det passer glimrende til en solskinsdag. Det gør alt der er lyserødt 😉

Laksesalat med kapers og rødløgJeg spiste laks den anden dag, og havde et stykke til overs. Det er heldigvis én af de bedste ting at have rester af. Faktisk laver jeg ofte dobbeltportion, når man nu er i gang. Jeg synes f.eks at det smager skønt koldt til morgenmad. Eller i denne herlige laksesalat.

Jeg spiste bare laksesalaten med ristet rugbrød, men disse rugbrødschips ville være endnu bedre og måske endda med lidt syltede rødløg på toppen. På den måde kan den også snildt fungere som en lille snack eller forret, hvis du har gæster. Det hele kan nemt laves i forvejen.

 

Print Recipe
Laksesalat med kapers og rødløg
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bland creme fraiche, mayo og krydderier sammen og smag til
  2. Fjern skindet fra laksen og findel den med en gaffel
  3. Kom laksen op til dressingen og rør godt rundt så laksen er helt findelt
  4. Rør kapers og løg i og smag til igen
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbercrumble med marcipan og kardemomme