Spidskålssalat med edamamebønner og tahindressing

Rabarber gin sour

Rabarber gin sourJeg er tosset med cocktails, det har vi vist efterhånden fastslået. Der er altså bare noget ekstra hyggeligt over det, som om at man lige gør sig en tand mere umage. Derfor tænker jeg at det er oplagt, at dele en simpel men virkelig lækker en af slagsen. Nemlig en Rabarber gin sour. Den er dejligt syrlig, lækker og kræver få ingredienser. Helt perfekt til en solskinsdag – eller en dag hvor man drømmer om solskin 😉

Rabarber gin sour Jeg har brugt min hjemmelavede rabarbersirup til formålet, det er både nemt og hurtigt at lave sådan en portion, så det skal ikke holde dig tilbage.

Mangler du mere inspiration til dit glas, så prøv også disse

 

Nu må jeg hellere få gjort mig klar. Jeg har et lidt tætpakket program i dag. Træning er overstået, om lidt et lille møde. Så en vinsmagning i torvehallerne med hende her og til slut middag og bobler med hende her. Fantastisk dag jeg har foran mig, og lige nu skinner solen tilmed.

Kan du have en fremtagende dag

Print Recipe
Rabarber gin sour
Bland sirup, citronsaft og gin sammen, gerne i en shaker med isterninger. Bland det godt sammen. Hæld det i et glas og top med danskvand og evt lidt basilikum
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
stk
Ingredienser
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
stk
Ingredienser
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med edamamebønner og tahindressing