Tzatziki - den elskede klassiker

Saganaki – stegt ost

Saganaki Godmorgen venner. Det er torsdag og solen skinner. Jeg tager lige endnu en dag som køkkenslave hos Maria. Når vi er færdige i dag, har vi lavet 70 opskrifter i denne uge. Det er alligevel ret godt gået, men nu gør det efterhånden heller ikke noget at det lakker mod enden 😉 Hvor end jeg godt kan lide at lave mad, så er det altså virkelig meget mad der skal til sådan en kogebog. Men resultatet bliver så fint, og så har jeg da følt mig lidt nyttig i denne uge, om ikke andet.

SaganakiVi bliver i det græske tema lidt endnu. I dag er turen nemlig kommet til Saganaki, som egentlig bare er paneret stegt ost. Men det smager altså skønt, og få ting bliver ikke lige nummeret sjovere af en omgang panering. Jeg er vild med Halloumi, eller grillost som det jo egentlig hedder i Danmark, og på denne måde fungerer det altså også virkelig godt. Og så er det simpelthen så simpelt. Ekstra bonus.

SaganakiEt dejligt måltid af Saganaki – stegt ost med den græske salat og den gode tzatziki, så har du et virkelig hurtigt og lækkert måltid, med smag af middelhavet.

 

Nu må jeg hellere hoppe i tøjet og bevæge mig mod Vanløse, hvor den står på 10 opskrifter og så en ordentlig skudefuld crémant, når vi er færdige senere på dagen. Dét glæder jeg mig til.

Print Recipe
Saganaki - stegt ost
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 5 min
Antal personer
pers
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 5 min
Antal personer
pers
Instruktioner
  1. Skær grillosten i skiver af knapt 1 cm
  2. Bland mel med salt og peber i en tallerken
  3. Hæld ægget i en anden tallerken
  4. Vend osten i mel, æg og mel igen. Gør det evt en ekstra gang hvis du vil have en tykkere panering
  5. Steg osten gylden og sprød på en pande i olivenolie
  6. Server med citron
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tzatziki - den elskede klassiker