Kylling og middelhavsgrønt - alt i et fad

Spidskålssalat med hindbær, grape og avocado

Spidskålssalat med hindbær, grape og avocadoGod eftermiddag venner. Så er det lillefredag igen og jeg har virkelig rare ting på programmet. Jeg skal nemlig på damedate med de dejlige damer Malou og Nada. I aften skal vi spise på den nye danske restaurant Guldkroen 11 og lur mig om vi ikke også skal have en lille buzz på? Dét har jeg set frem til længe. Det gør altid møder lidt vanskeligere, når man bor på hver sin side af broen. Men i dag lykkes det endelig.

Mén det skal jo handle om mad, eller, mad af den slags man selv laver i hvert fald. Og kom til at tænke på at det er ved at være virkelig længe siden at der sidst har været serveret salat her på matriklen. Det hænger langt henad vejen sammen med vinter, der er det ikke lige det jeg har størst trang til. Men NU skulle det være. Det blev til denne herlige sag, fyldt med gode sager. Samtlige ingredienser står nærmest i overskriften, så der er ikke meget overraskelse over dem, men det smager dejligt alligevel, og jeg er fan af mad med få ingredienser – ikke mindst når jeg kun laver mad til mig selv. Så er nærmest alt en kamp at få spist op.

Spidskålssalat med hindbær, grape og avocado  Spidskålssalat med hindbær, grape og avocadoDet er en let og frisk salat, både med god syre, sødme, fedme og cremethed fra avocado og lidt knas fra nødderne. Vil man spise den som måltidssalat kan man f.eks tilsætte nogle kogte sorte linser, eller måske noget grillet ost. Så bliver den noget mere mættende. Eller smager den skønt som tilbehør til alverdens ting.

Jeg serverede salaten med en simpel sennepsvinaigrette, det er en af mine foretrukne dressinger og kan bruges til langt det meste. Find min opskrift her

 

Print Recipe
Spidskålssalat med hindbær, grape og avocado
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 15 min
Antal personer
pers
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 15 min
Antal personer
pers
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling og middelhavsgrønt - alt i et fad