Kanelsnegle - bløde, søde og snaskede

Stegte grøntsager med feta og pinjekerner

Stegte grøntsager med pinjekerner og fetaGod formiddag derude. Jeg håber at du har haft en fremragende weekend og er fuldstændig klar og oplagt til den dugfriske uge der venter forude.

Der er noget så simpelt som stegte grøntsager på menuen i dag, men det passer nu også meget godt på en mandag, synes jeg. Hvor det helst ikke skal være alt for kompliceret og tidskrævende. Denne sag er heldigvis ingen af delene.

Stegte grøntsager med pinjekerner og feta Den kan både spises præcis som den er, for et let måltid, som tilbehør til noget andet, eller man kan tilsætte nogle linser for en mere mættende, men stadig vegetarisk ret.

Print Recipe
Stegte grøntsager med salatost og pinjekerner
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Instruktioner
  1. Rist pinjekernerne på en tør pande. Læg dem til side
  2. Skær aubergine og squash i tynde skiver og steg dem en anelse gyldne i et godt skvæt olie. Krydr med salt og peber. Lad dem evt dryppe af på fedtsugende papir
  3. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker
  4. Anret grøntsagerne med soltørrede tomater og drys med ost og pinjekerner, og giv det hele et godt dryp citronsaft og noget hakket persille
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle - bløde, søde og snaskede