It's aliiiive - om livet og maden der aldrig blev lavet

Vegetarisk middelhavssalat med ærtepasta

Vegetarisk middelhavssalat med ærtepasta SÅ for dælen. Efter mere end to måneder, er det endelig lykkedes mig både at få lavet mad OG få taget billeder. Dét er stort. Denne salat har jeg lavet ikke mindre end tre gange de seneste uger, hver gang har jeg nået at spise den, inden jeg har fået taget billeder. Men den er altså også ret god – hvis jeg selv skal sige det. Tredje gang var altså lykkens gang.

Salaten er vegetarisk, og hvis man udelader osten, er den tilmed vegansk. Fordi der er brugt ærtepasta i stedet for almindelig pasta, er den både glutenfri og langt mere mættende. Ærte/linse/bønnepasta er smæk fyldt med proteiner og fungerer som en fin erstatning for kød. De er også væsentligt dyrere end almindelig pasta, men stadig langt billigere end kød. Netto har forskellige varianter som spotvarer i denne uge, så er der lidt at spare. Ellers kan de købes i de fleste større supermarkeder.

Jeg har brugt tomattapanaden herfra, den fungerer glimrende – også til alt muligt andet.

En ret som denne er perfekt til travle hverdagsaftener, den er tilmed både sund, mættende og hurtig at bikse sammen. Og så fungerer den også upåklageligt i madpakken. Vaskeægte win med win på 😉

Vegetarisk middelhavssalat med ærtepasta Vegetarisk middelhavssalat med ærtepasta

Kan du have en pragtfuld dag!
Vegetarisk middelhavssalat med ærtepasta – – Ã

Print Recipe
Vegetarisk middelhavssalat med ærtepasta
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken og lad den køle af
  2. Skær squash, aubergine og peberfrugt i skiver/strimler og steg dem på panden i olie. Drys med urtesalt under stegning
  3. Skær soltørrede tomater og artiskokker i mindre stykker
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande
  5. Bland alle ingredienserne sammen
  6. Server med tomattapanade
Del denne opskrift
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's aliiiive - om livet og maden der aldrig blev lavet