Hveder - helt klassiske men virkelig gode

Små rarhedsglimt

Små rarhedsglimt(De fineste blomstrene træer hvor vi bor, på en sen og lun forårsnat)

Glædelig lørdag folkens, nyder i den forlængede weekend? Jeg har været en temmelig sløv banan, der absolut intet produktivt har foretaget mig. Til gengæld har jeg spist ret mange hveder, og ret meget smør. Det smager fremragende, men min krop hader mig efterhånden lidt. Jeg skal vist på hvedeafvænning i næste uge 😉 Måske jeg burde tage en gang chips og dip afvænning i samme ombæring.

Det går gevaldigt op og ned for tiden, både fra dag til dag, men også på samme dag kan humøret svinge imponerende meget. Der skal ikke ret meget til at jeg kommer i det dårlige hjørne. Til gengæld har jeg også haft nogle af de fineste oplevelser den seneste måneds tid, som minder mig om hvor privilegeret jeg også er på mange områder. Det hjælper på sagen når verden føles lidt ond og urimelig.

I årets første måneder har der været mere drama i mit liv, end der var i alle mine teenageår til sammen – eller sådan føles det i hvert fald. Noget har jeg selv skabt, især i forhold til et enkelt menneske, men resten synes jeg egentlig ikke er berettiget. Det er virkelig underligt at prøve den slags i en alder af 33. Jeg har aldrig været typen der blev uvenner med en masse, typen der altid stod og græd til fester, eller generelt opsøgte drama. Jeg foretrækker altid at man taler om tingene, og er nogenlunde ærlig omkring hvad der foregår, og jeg giver også gerne en undskyldning, hvis jeg har trådt nogen over tæerne, eller været generelt nederen og urimelig – faktisk har jeg undskyldt enormt meget i år, igen primært overfor en enkelt.

Det er virkelig ubehageligt, pludselig at finde sig selv i midten af drama, men til gengæld får det mig også til at sætte endnu større pris på de fantastiske veninder, jeg heldigvis også har i mit liv, som er der, og hvor det hele er ukompliceret, og man både kan grine, tale om alt det ubehagelige og råbe pik til det hele, når det bliver for meget. Tænk at der er nogle mennesker der ikke har dén slags i deres liv. Det under jeg alle mennesker at have. Det er dén slags relationer der er værd at samle på, ikke dem der frustrerer, og gør en ked af det.

Det kan godt være at alting sejler i mit liv, men samtidig er jeg også enormt privilegeret, heldigvis er jeg udmærket klar over det og sætter måske endda ekstra meget pris på det for tiden.

Hvordan ser jeres liv ud for tiden, og har i oplevet det med drama, i forhold til andre, i voksenlivet? 

Nogle af de gode stunder fra de seneste uger har jeg samlet her. Billederne er ikke de kønneste, men det er heller ikke altid det det handler om. Det er bare helt almindelige stunder i ikke opstillede og uperfekte rammer.

Små rarhedsglimt For et par uger siden mødtes min mor og jeg inde i byen for at spise frokost og gå en tur. Vi fik burgere på Friends and burgers, der desværre ikke imponerede nogen af os og efterfølgende fik nogen (nogen var muligvis mig) trang til kage, og vi gik derfor på American pie company og fik endelig smagt deres virkelig gode tærter. Hvor burgerne skuffede, imponerede tærterne i al deres velsmagende enkelthed. Er man på de kanter, kan et besøg klart anbefales. Vi fik key lime pie og en klassisk æbletærte. Begge var forrygende.

Små rarhedsglimt  Forrige torsdag var jeg sammen med de dejlige damer Malou og Nada til middag på Guldkroen 11 og spise herlig (og solid) dansk mad. Jeg havde mit livs første møde med caviar, det var læks og deres rødgrød med fløde var helt forrygende. Selskabet var fremragende og det gik ikke stille for sig. Der var både fernet branca, flyversjusser og guldøl involveret. Havde det ikke været for virkelig meget og virkelig solid mad, havde vi formentlig alle sejlet hjem. Virkelig dejlig aften.

Små rarhedsglimt Den pæneste selfie jeg nogensinde har taget – nu med kuller. Jeg var nemlig på kursus hele sidste weekend. Jeg har meldt mig som frivillig på Roskilde i år og skulle i den forbindelse på kursus som forberedelse. Om søndagen skulle vi blandt andet filetere fisk. Hvilket jeg aldrig har prøvet før. Lidt for dårligt i grunden. Det gik virkelig godt med rødspætten, men kulleren blev en anelse massakreret pga det meget porøse kød. Jeg holder mig til rødspætter fra nu af 😉

Små rarhedsglimt

For nogle dage siden besøgte jeg mine forældre og efter frokost spiste vi den fantastiske christianshavnertærte fra Lagkagehuset, ahmen den smager jo så godt den kage. Har du ikke smagt den endnu, så er det bare om at komme afsted. Det var også den jeg prøvede at efterligne her

Små rarhedsglimtI torsdags var jeg inviteret til det fineste arrangement af Zacapa rom, vi fik virkelig gode cocktails (bla en med kul), fik de lækreste snacks og som om at det ikke var nok, så var der intimkoncert med Ida Corr, som jo er et af de pæneste mennesker der findes. Seriøst, hun er jo SÅ pæn og har den lækreste udstråling (og stemme). Det var en vidunderlig aften, og som jeg sad der og hørte på Idas smukke stemme, blev jeg helt rørt over hvor privilegeret det egentlig er at få dén slags oplevelser. Det er virkelig noget særligt og det er jeg meget taknemmelig over at få lov til. Jeg håber aldrig nogensinde at jeg kommer til at tage den slags for givet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hveder - helt klassiske men virkelig gode