Mac and cheese kugler med chili

Vandmelonssalat med linser

Vandmelonssalat med linserVi er allerede midtvejs i ugen, det er vildt nok. De seneste dage har tilmed været lidt sommeragtige, og jeg har naturligvis haft for meget tøj på. Det er ligesom om at jeg har indstillet mig på, at nu er det bare koldt og efterårsagtigt, så når der endelig kommer en sommerlig dag, så kan det bare være lige meget. Jeg finder flyverdragten frem, gør jeg. Haha. Og spiser vandmelonssalat med linser ved siden af.

Men på madfronten giver jeg mig altså ikke, det er om at nyde de mange skønne frugter og grøntsager, som man hungrer efter hele vinterhalvåret. Som om det ikke er tarveligt nok at det er mørkt, koldt og vådt. Så er mulighederne for frugt og grønt også stærkt begrænset og ikke nær så smagsfuldt som i sommerperioden. Så selv på kølige regnvejrsdage, står menuen altså blandt andet på vandmelonssalat med linser. Basta! Så gemmer vi gryderetterne lidt endnu.

Vandmelonssalat med linser For noget tid siden lavede jeg altså denne virkelig simple vandmelonssalat med linser. Den er nem, hurtig og dejlig mættende, da den både er tilsat salatost og linser. Det gør den til en oplagt måltidssalat, har man kogt linserne på forhånd, tager salaten max 5 min at fremstille. Helt perfekt til dage hvor det skal gå ekstra tjept.

Vandmelonssalat med linser

Nu vil jeg snøvle mig sammen, og komme ud at få handlet, så jeg kan komme i køkkenet. Kan i have en pragtfuld dag derude.

Vandmelonssalat med linser

Til 1 pers

  • 2 skiver vandmelon skåret i små tern
  • 2 håndfulde ruccola
  • 30 g cremet salatost (jeg bruger den fra Taverna)
  • 1/2 Rødløg i fine skiver
  • 1 dl kogte sorte linser
  • 1 lille håndfuld ristede græskarkerner
  • Balsamico glaze (opskrift findes her)
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan:

Bland ruccola, rødløg, linser og vandmelon sammen i en skål og pynt med salatost og græskarkerner, drys med salt og peber og server med balsamico glaze.

 

Mangler du mere inspiration til salatskålen, så prøv disse

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mac and cheese kugler med chili